Η Αριστοτέλους με την κόρη της στο κομμωτήριο! Κουνά το καρότσι της Μελίνας ενώ χτενίζεται - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αριστοτέλους με την κόρη της στο κομμωτήριο! Κουνά το καρότσι της Μελίνας ενώ χτενίζεται - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους δεν αποχωρίζεται την Μελίνα της, το σπουργιτάκι της, όπως αποκαλεί την κόρη της. 

Η παρουσιάστρια της εκπομπής "Με αγάπη Χριστιάνα" την Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου πήγε στο κομμωτήριο για να χτενιστεί μαζί με την κορούλα της. 

Στην φωτογραφία που μοιράστηκε η Χριστιάνα Αριστοτέλους με τους φίλους της στο instagram, φαίνεται να χτενίζεται και παράλληλα να κουνά το παιδικό καρότσι της μικρής Μελίνας

Στο σχόλιό της γραφει: "Στο κομμωτήριο παρεα με το σπουργιτακι μου!!! η καλυτερη παρεα!!καλη μερα να εχουμε:)))". 

Δείτε την φωτογραφία της Χριστιάνας Αριστοτέλους με την μικρή Μελίνα στο κομμωτήριο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE