Τέλος οι δωρεάν πλαστικές σακούλες και στην Κύπρο- Πόσο θα μας τις χρεώνουν

Τέλος οι δωρεάν πλαστικές σακούλες και στην Κύπρο- Πόσο θα μας τις χρεώνουν

Το μέτρο ήδη υλοποιείται στην Ελλάδα με ποικίλες αντιδράσεις και μεγάλη «παραφωνία»  και σε λίγους μήνες και η Κύπρο αναμένεται να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο.

 

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αναφέρει ο «Πολίτης» μόνο με χρέωση θα παίρνουμε πλαστικές σακούλες από υπεραγορές και καταστήματα με το μέτρο να τίθεται σε εφαρμογή την 1η Ιουλίου το 2018.

Η χρέωση για κάθε λεπτή πλαστική σακούλα θα ανέρχεται κατ’ ελάχιστον στα 5 σεντ συν ΦΠΑ και θα υπάρχει σχετική αναφορά στα δελτία αποδείξεων που δίνονται στους αγοραστές.

Τα έσοδα από το «χαράτσι» στις πλαστικές σακούλες θα τροφοδοτούν εκστρατείες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε προεκλογική εγρήγορση το ΑΚΕΛ – Συστράτευση, στασιμότητα και προκλήσεις ενόψει 2026

Σε προεκλογική εγρήγορση το ΑΚΕΛ – Συστράτευση, στασιμότητα και προκλήσεις ενόψει 2026

Σε τροχιά βουλευτικών εκλογών έχει εισέλθει το ΑΚΕΛ, με το κόμμα της Αριστεράς να αναζητεί πολιτική ανάκαμψη και μεγαλύτερη κοινωνική απήχηση, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE