Εξέλιξη με Κατελάρη: Προς οριστική συμφωνία με Λούγκο η Ομόνοια

Εξέλιξη με Κατελάρη: Προς οριστική συμφωνία με Λούγκο η Ομόνοια

Όλα βαίνουν καλώς στις διαπραγματεύσεις της Ομόνοιας με την Λούγκο και πιθανόν ακόμη και εντός της ημέρας να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση για τη συμφωνία των πρασίνων με την ισπανική Λούγκο για την παραχώρηση του Φάνου Κατελάρη.

Οι δυο πλευρές ουσιαστικά τα βρήκαν σε όλα και εκτός απροόπτου ο ποδοσφαιριστής μετακομίζει στην Ισπανία. Το συνολικό οικονομικό όφελος θα είναι περίπου 650.000 ευρώ από την μεταγραφή για την Ομόνοια, η οποία έχει συμφωνήσει να πάρει μπροστά περίπου 150.000 ευρώ και τα υπόλοιπα σε δόσεις.

Η συμφωνία συμπεριλαμβάνει και ποσοστό μεταπώλησης. Σε περίπτωση που ο Κατελάρης πάρει μεταγραφή από την Λούγκο η Ομόνοια να βγει κερδισμένη οικονομικά. Αρχικά η Ομόνοια ζήτησε 20% ποσοστό μεταπώλησης όμως οι δυο πλευρές δεν αποκλείεται να τα βρήκαν κάπου στη μέση.

Ο Κατελάρης, αφού ολοκληρωθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του, θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 4,5 χρόνων και θα κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.