Έρχεται Κύπρο και μπαίνει στη φαρέτρα

Έρχεται Κύπρο και μπαίνει στη φαρέτρα

Την άφιξη του Απόστολου Γιάννου αναμένουν στην ΑΕΚ Λάρνακας, ούτως ώστε να… τρέξουν τα διαδικαστικά για να μπορέσει ο παίκτης να εγγραφεί αύριο στα μητρώα των κιτρινοπράσινων στην ΚΟΠ για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, το οποίο είναι την Τετάρτη με τη Δόξα Κατωκοπιάς στο «ΑΕΚ Αρένα».

Μετά τη χθεσινοβραδινή ανακοίνωση καταρχήν συμφωνίας με τον Ελληνοαυστραλό επιθετικό, στην ΑΕΚ τον περιμένουν στην Κύπρο από ώρα σε ώρα για να πέσουν οι υπογραφές στα σχετικά συμβόλαια συνεργασίας και δεν αποκλείεται ακόμη και εντός της ημέρας να ανακοινωθεί η ένταξη του και επίσημα στο ρόστερ της Λαρνακιώτικης ομάδας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Πολύ χρήσιμη και σημαντική η επίσκεψη Ολγκίν στις Βρυξέλλες»

Λετυμπιώτης: «Πολύ χρήσιμη και σημαντική η επίσκεψη Ολγκίν στις Βρυξέλλες»

Πολύ χρήσιμη και σημαντική χαρακτηρίζει η Κυβέρνηση την επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στις Βρυξέλλες, η οποία μετατοπίστηκε για τις 13 Ιουλίου.