Από την πρώτη αγάπη…

Από την πρώτη αγάπη…

Έχει ζήσει μεγάλες στιγμές ο Γιώργος Μερκής, στα δυο χρόνια που ζει και εργάζεται στον ΑΠΟΕΛ. Στην Κύπρο και στη Ευρώπη. 

Η χθεσινή βαριά ήττα, από την πρώτη μεγάλη του (ποδοσφαιρική) αγάπη, πρέπει να τον πλήγωσε παρά πολύ. 

Μαζί με τους συμπαίχτες του, θα προσπαθήσουν να την ξεχάσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται, έχοντας την ευκαιρία να “απαντήσουν” την προσεχή Τετάρτη στη Λεμεσό. 

Θα είναι υπό (περισσότερη) πίεση, αλλά έχουν αποδείξει, κατά το παρελθόν, ότι αντέχουν σε τέτοιες συνθήκες. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

Δημιουργείται η υποδομή για θετικές προοπτικές σε ό,τι αφορά την επανέναρξη των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημείωσε ότι είναι σημαντικό το γεγονός πως συμφωνήθηκε κοινή συνάντηση των δύο ηγετών με την κα Ολγκίν, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πριν το τέλος του έτους θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου.