ΚΑΙΡΟΣ: Θα παγώσει το κοκαλάκι μας – Στους -2 η θερμοκρασία στα ορεινά

ΚΑΙΡΟΣ: Θα παγώσει το κοκαλάκι μας – Στους -2 η θερμοκρασία στα ορεινά

Βαρομετρικό χαμηλό επηρεάζει την περιοχή, το οποίο υποχωρεί από αργά το απόγευμα της Παρασκευής.

Την Πέμπτη 25/01 ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται βροχές στις περισσότερες περιοχές, καθώς και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ορεινά θα πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί και τοπικά μέχρι βόρειοι, μέτριοι και τοπικά ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Παροδικά στα ανατολικά θα πνέουν μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα προσήνεμα ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου θα επικρατεί παγετός.

Απόψε ο καιρός θα παραμείνει κυρίως συννεφιασμένος, με βροχές στις περισσότερες περιοχές, καθώς και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ορεινά θα χιονίζει κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα προσήνεμα ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και στους πλην 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τοπικά στα ημιορεινά θα σχηματιστεί παγετός.

Την Παρασκευή 26/01  περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, αλλά το απόγευμα ο καιρός θα σημειώσει σταδιακά βελτίωση. Στα ορεινά αναμένεται να χιονίσει. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σχέδιο εμπρησμών φοβούνται οι Αρχές – Συνεχίζονται οι αποκαταστάσεις στις πυρόπληκτες κοινότητες Λεμεσού

Σχέδιο εμπρησμών φοβούνται οι Αρχές – Συνεχίζονται οι αποκαταστάσεις στις πυρόπληκτες κοινότητες Λεμεσού

Τρεις ημέρες μετά την πλήρη κατάσβεση των φονικών πυρκαγιών που σάρωσαν δασικές και κατοικημένες περιοχές της επαρχίας Λεμεσού, οι προσπάθειες αποκατάστασης των ζημιών και στήριξης των πληγέντων συνεχίζονται αδιάκοπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE