Πενήντα εθελοντές για το Αφρίν στην κατεχόμενη Κύπρο

Πενήντα εθελοντές για το Αφρίν στην κατεχόμενη Κύπρο

Πενήντα εθελοντές μέλη του «συνδέσμου διατήρησης των ιδεών του Ραούφ Ντενκτάς» δήλωσαν σήμερα εθελοντές στο αρμόδιο τμήμα του κατοχικού στρατού για να πολεμήσουν στο Αφρίν μαζί με τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις.

 

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σε δηλώσεις ο πρόεδρος του «συνδέσμου», Λατίφ Ακτσιά εξέφρασε την στήριξή τους στην τουρκική επιχείρηση «Κλάδος ελαίας» την οποία χαρακτήρισε αναγκαία, προσθέτοντας ότι κανένα κράτος δεν μπορεί να υπερασπιστεί τα εθνικά και κρατικά συμφέροντα με λόγια για την ειρήνη μόνο. «Εάν δεν κάνεις αυτό που πρέπει μετά αυτοί θα έρθουν σε σένα. Όσοι διαβάζουν ιστορία το ξέρουν αυτό».
 
Είναι έτοιμοι, πρόσθεσε, να αποπληρώσουν με χαρά «το χρέος προς τους ήρωες» – όπως είπε – «που ήρθαν και έδωσαν το αίμα τους για να γλυτώσουν και προστατέψουν τους Τ/κ το 1974».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE