Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»
Συντετριμμένος από τα τραγικά γεγονότα στο Örebro της Σουηδίας δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.
Η Βουλευτής της Συμμαχίας Πολιτών Άννα Θεολόγου ενοχλήθηκε από τις τελευταίες δηλώσεις του Προέδρου Αναστασιάδη, οι οποίες βέβαια έτυχαν εκμετάλλευσης από τα επιτελεία των άλλων κομμάτων μιας και βρισκόμαστε στην προεκλογική της «γκάφας» ("σε περιμένω στη γωνία να κάνεις λάθος"), αλλά φαίνεται δεν μπορεί να του το… μεταφέρει μέσω Twitter.
Όπως γράφει σε ανάρτησή της στο Facebook το μήνυμα που θέλει να στείλει στον Νίκο Αναστασιάδη είναι το «τo λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν». Ωστόσο αυτό δεν είναι εφικτό καθώς είναι μπλοκαρισμένη (!) από τον λογαριασμό Nicos Anastasiades CY στο…Τwitter
Παρακαλεί βέβαια τους διαχειριστές να του το μεταφέρουν.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις