Ανοίγει μέτωπα η Τουρκία - Απειλές κατά Ελλάδας για Ίμια

Ανοίγει μέτωπα η Τουρκία - Απειλές κατά Ελλάδας για Ίμια

Προειδοποίηση προς την Ελλάδα απηύθυνε ο Τούρκος Πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ για το θέμα των Ιμίων λέγοντας ότι η Τουρκία έχει πάντοτε μέτρα που μπορεί να λάβει.

Κατά τη συνέντευξη Τύπου με τον ομόλογό του της Νιγηρίας, ο Τούρκος Πρωθυπουργός είπε ότι “δεν συμβαδίζει με την καλή γειτονία η μεταφορά της κρίσης των Ιμίων του 1996 στη σημερινή εποχή, ούτε και οι δραστηριότητες που προκαλούν νέα κρίση”.

“Ενώ εμείς είμαστε απασχολημένοι με τον αγώνα κατά της τρομοκρατίας δεν είναι καθόλου ευπρεπές οι γείτονες να διακατέχονται από ενθουσιασμό για το ψάρεμα σε θολά νερά. Και αυτό δεν το αντικρίζουμε θετικά. Αλλά αν γίνει παρόμοια πράξη με αυτή εμείς ως Τουρκία έχουμε πάντοτε μέτρα . Να μην ανησυχεί κανείς”, ανέφερε ο Τούρκος Πρωθυπουργός.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.