Εδώ γελάμε! - Σκηνές από την είσοδο της Σπυροπούλου στο Survivor - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εδώ γελάμε! - Σκηνές από την είσοδο της Σπυροπούλου στο Survivor - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παρουσιάζουν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πάνω σε ένα άρμα σαν βασίλισσα και να την σέρνουν οι υπόλοιποι παίκτες του Survivor ως ''δουλικά''.

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο επεισόδιο της Τετάρτης, 24 Ιανουαρίου, αναμένεται να ενταχθεί στο Survivor. Το τρέιλερ έχει επιβεβαιώσει την είσοδο της παρουσιάστριας και το twitter "πήρε φωτιά". 

Επώνυμοι και μη σχολίασαν την ένταξη της Κωνσταντίνας στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ χαρίζοντας άφθονο γέλιο. 

Ένα tweet την δείχνει πάνω σε ένα άρμα σαν βασίλισσα και να την σέρνουν οι συμπαίκτες της σαν 'δουλικά'. Κάποιοι την φαντάζονται με ύφος Μαρίνας Κουντουράτου στην σχολή Μαρκορά, ενώ η Καίτη Φίνου κάνοντας χιούμορ χαρακτηρίζει του τουιτεράδες "ανώμαλους".

Όπως γράφει: "Είστε όλοι ανώμαλοι.Το τι της είχατε σούρει της Σπυροπούλου όσο παρουσίαζε ούτε ο Λάκης στην Ντενίση.Και τώρα την περιμένετε για ν'ανέβουν τα αίματα ως θεά. (κ γω περιμένω όπως κ σεις)"

Πάρτε μια γεύση από τον χαμό που επικρατεί στο twitter με την ένταξη της Σπυροπούλου στο Survivor:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης από το Καζακστάν: «Η Κύπρος είναι η πύλη της Ευρώπης»

Χριστοδουλίδης από το Καζακστάν: «Η Κύπρος είναι η πύλη της Ευρώπης»

Η Κύπρος θεωρεί το Καζακστάν ως έναν στρατηγικά σημαντικό εταίρο στην Κεντρική Ασία ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απευθυνόμενος στους συμμετέχοντες στο πρώτο Επιχειρηματικό Φόρουμ Κύπρου – Καζακστάν στην Αστάνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE