Σκληρή η απόφαση του δικαστηρίου για τα χρέη της Γαρμπή

Σκληρή η απόφαση του δικαστηρίου για τα χρέη της Γαρμπή

Η Καίτη Γαρμπή βρέθηκε στο εδώλιο για χρέη που είχε στην εφορία. 

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Espresso, ο συνήγορος υπεράσπισης της τραγουδίστριας έκανε λόγο για φιλανθρωπίες για να εξηγήσει το χρέος στην Εφορία

 "Η κυρία Γαρμπή έχει μακρά πορεία στο καλλιτεχνικό στερέωμα και είναι γνωστή για τη φιλανθρωπική της δράση. Έχει συμμετάσχει σε φιλανθρωπικά γκαλά για να βοηθήσει ανέργους, άστεγους, παιδιά με ειδικές ανάγκες''.

''Η κυρία Γαρμπή συνεργάστηκε με τις φορολογικές Αρχές για να ξεδιαλύνει αυτή την κατάσταση!", είπε χαρακτηριστικά ο συνήγορος της τραγουδίστριας!

Ωστόσο, ένα νέο έγγραφο της δικογραφίας που αφορούσε μια κληρονομιά από το 2008 έδωσε νέα αφορμή στον συνήγορο της για να αναβάλει την δίκη: "Δεν ξέρω καμία οφειλή από κληρονομιά! Να αναβάλλεται για να μας διευκρινίσει η Εφορία τι σημαίνει!", είπε ο συνήγορος της τραγουδίστριας!

Το αποτέλεσμα όλου αυτού ήταν η Καίτη Γαρμπή να καταδικαστεί σε τριετή φυλάκιση με αναστολή για οφειλές στην εφορία πάνω από 100.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE