ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΠΑΡΚΟ: Σκίτσο του άντρα που επιτίθεται στις γυναίκες- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΠΑΡΚΟ: Σκίτσο του άντρα που επιτίθεται στις γυναίκες- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση των στοιχείων του δράστη να επικοινωνήσει με τον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λευκωσίας

Σε σχέση με πρόσφατες καταγγελίες για υποθέσεις άσεμνων υποθέσεων στην επαρχία Λευκωσίας, εξασφαλίστηκε σκίτσο του δράστη, το οποίο δημιουργήθηκε μετά από περιγραφή που έδωσε παραπονούμενη.

Σημειώνουμε, ότι οι άσεμνες επιθέσεις, έγιναν στο Γραμμικό Πάρκο Λευκωσίας (Περιοχή Αγίων Ομολογητών).

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση των στοιχείων του δράστη να επικοινωνήσει με τον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λευκωσίας (αρ. τηλ 22-802380) ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή ηλεκτρονικά μέσω της «Κατηγορίας Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE