'Σπασματάκι' ο Ντάνος - Δείτε τον στο σπίτι της Βάνας Δημητρίου με τον Αντρέα Γεωργίου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

'Σπασματάκι' ο Ντάνος - Δείτε τον στο σπίτι της Βάνας Δημητρίου με τον Αντρέα Γεωργίου  - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έπιασε δουλειά και έχει μαζί τους τους καλύτερους δασκάλους, τον Αντρέα Γεωργίου και την Βάνα Δημητρίου. 

Η ανακοίνωση του Γιώργου Αγγελόπουλου ότι πλέον βρίσκεται στο δυναμικό της σειράς "Τατουάζ" προκάλεσε σάλο, με ηθοποιούς να τάσσονται υπέρ της απόφασης του νικητή του Survivor και της παραγωγής της σειράς του Alpha, και άλλοι να είναι εκ διαμέτρου αντίθετοι.

Σχετικό άρθρο: Δεν φαντάζεστε πόσους μήνες κάνουν πρόβες Ντάνος και Αντρέας Γεωργίου για το 'Τατουάζ' - VIDEO

Ο Ντάνος νυχθημερόν μελετά τον ρόλο του όπως φαίνεται στο instastory που ανέβασε ο Αντρέας Γεωργίου στο instagram την Τρίτη, 23 Ιανουαρίου. 

Διαβάστε επίσης: Η οργισμένη αντίδραση του Αντρέα Γεωργίου στο σχόλιο του Μπεγνή για τον Ντάνο! VIDEO

Αιγόκερως στο ζώδιο ο Ντάνος έχει το χαρακτηριστικό του τελειομανή. Και αυτό φαίνεται στο γεγονός ότι εδώ και δύο μήνες προετοιμαζόταν γι αυτόν τον ρόλο προτού πάρει την απόφαση να δώσει τα χέρια με την παραγωγή. 

Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία που ακολουθεί παρακολουθεί προσεκτικά όλα όσα του δείχνει η σεναριογράφος του Τατουάζ, Βάνα Δημητρίου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Video: Έντονος ο ΠτΔ πριν τη Σύνοδο για την πρόσκληση Τουρκίας - «Ζητούμενο η ενότητα»

Video: Έντονος ο ΠτΔ πριν τη Σύνοδο για την πρόσκληση Τουρκίας - «Ζητούμενο η ενότητα»

Στην ανάγκη για ενότητα στους κόλπους της ΕΕ καθώς και στο Ουκρανικό αναφέρθηκε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην Έκτακτη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE