ΛΑΡΝΑΚΑ: Χειροπέδες σε 72χρονο -Φωτογράφιζε γυναίκες σε δοκιμαστήρια καταστήματος

ΛΑΡΝΑΚΑ: Χειροπέδες σε 72χρονο -Φωτογράφιζε γυναίκες σε δοκιμαστήρια καταστήματος

Στο κινητό τηλέφωνο του 72χρονου εντοπίστηκαν αποθηκευμένα γύρω στα 400 αρχεία (βίντεο και φωτογραφίες), από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του πολυκαταστήματος.

Η Αστυνομία προχώρησε την Τρίτη 23/1 βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη 72χρονου από τη Λάρνακα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σε σχέση με το πιο πάνω αδίκημα.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 72χρονος, ο οποίος εργάζεται σε πολυκατάστημα, φέρεται να βιντεογραφούσε και να φωτογράφιζε γυναίκες, κατά την παραμονή τους στον προθάλαμο των δοκιμαστηρίων.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης διαπιστώθηκε, ότι ο 72χρονος, μέσω των καμερών ασφαλείας, μια εκ των οποίων κάλυπτε την είσοδο του διαδρόμου των δοκιμαστηρίων, κατέγραφε και αποθήκευε εικόνες γυναικών στο κινητό του τηλέφωνο.

Μετά από έλεγχο, στο κινητό τηλέφωνο του 72χρονου εντοπίστηκαν αποθηκευμένα γύρω στα 400 αρχεία (βίντεο και φωτογραφίες), από το κλειστό κύκλωμα του παρακολούθησης του πολυκαταστήματος.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ανησυχητικά πρωτόγνωρο»: Πώς το Ουκρανικό μπορεί να επηρεάσει το εδαφικό στο Κυπριακό

«Ανησυχητικά πρωτόγνωρο»: Πώς το Ουκρανικό μπορεί να επηρεάσει το εδαφικό στο Κυπριακό

Ο διεθνολόγος Αντώνης Στυλιανού, μιλώντας στο «Τ», αναλύει κατά πόσο το εδαφικό στο Κυπριακό μπορεί να βρεθεί σε νέο πλαίσιο αν η διεθνής κοινότητα αποδεχθεί λύση με απώλεια εδαφών στην Ουκρανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE