Συνεχίζεται το βροχερό σκηνικό ...

Συνεχίζεται το βροχερό σκηνικό ...

Χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Την Τετάρτη 24/1, ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος µε ενδεχόµενο µεµονωµένων βροχών, ενώ µετά το µεσηµέρι αναµένονται τοπικές βροχές, χωρίς να αποκλείεται και µεµονωµένη καταιγίδα. Στα ψηλότερα ορεινά αναµένεται να πέσει χιόνι. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά µέχρι νοτιοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και τοπικά στα προσήνεµα µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και τοπικά στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές, χωρίς να αποκλείεται και µεµονωµένη καταιγίδα. Στα ψηλότερα ορεινά αναµένεται να πέσει χιόνι. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και τοπικά στα προσήνεµα µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στο µηδέν στα ψηλότερα ορεινά, όπου θα επικρατεί παγετός.

Την Πέµπτη 25/1 και την Παρασκευή 26/1, ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένεται να σηµειωθούν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στα ορεινά αναµένεται χιονόπτωση, ενώ χιόνι ή χιονόνερο ενδέχεται να σηµειωθεί από το απόγευµα της Πέµπτης και σε κάποιες ηµιορεινές περιοχές. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά αισθητή πτώση.

Το Σάββατο 27/1, ο καιρός θα είναι αρχικά µερικώς συννεφιασµένος, αλλά σύντοµα θα καταστεί κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει αισθητή άνοδο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE