Θα είναι διαφορετικά τα πράγματα στον άσσο!

Θα είναι διαφορετικά τα πράγματα στον άσσο!

Στον εξ αναβολής αγώνα στις 25 Οκτωβρίου ο Γιώργος Δώνης στην ενδεκάδα χρησιμοποίησε τον Γκουδίνο κάτω από τα δοκάρια, ενώ στο πάγκο είχε τον Παρασκευά.

Αυτό δεν αναμένεται να ισχύσει όμως στο αυριανό παιχνίδι, ο Ισπανός πορτιέρο εγγράφηκε στις 24 Οκτωβρίου και ως εκ τούτου έχει κανονικά δικαίωμα συμμετοχής στον αυριανό αγώνα, τότε να σημειώσουμε ότι ο Πέρεθ κρίθηκε ανέτοιμος για να βοηθήσει κάτω από τα δοκάρια.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE