ΠΑΦΟΣ: Κλειστοί δρόμοι λόγω υπερχείλισης ποταμών

ΠΑΦΟΣ: Κλειστοί δρόμοι λόγω υπερχείλισης ποταμών

Έντονα καιρικά φαινόμενα επικρατούν από τις πρωινές ώρες της Τρίτης 23/1 στην Επαρχία Πάφου με σφοδρούς ανέμους , βροχοπτώσεις κατά διαστήματα και έντονη θαλασσοταραχή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην επαρχία Πάφου κλειστοί παραμένουν οι δρόμοι Κελοκεδάρων- Αμαργέτης λόγω υπερχείλισης του ποταμού Ζυριπιλλή, Πενταλιάς – Αρμίνου λόγω υπερχείλισης του ποταμού Ξερού και Αγίου Νικολάου – Αρμίνου λόγω υπερχείλισης του Γεφυριού Τζιελεφού.

Στην Κάτω Πάφο, σύμφωνα με την Λιμενική Αστυνομία επικρατεί τρικυμία με ανέμους έντασης 4 με 5 μποφόρ χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχουν καταγραφεί ζημιές.

Μέχρι στιγμής η πυροσβεστική υπηρεσία δεν έχει δεχτεί κλήση για αποκοπή δέντρων ή πινακίδων.

Οι οδηγοί ωστόσο προτρέπονται να είναι προσεκτικοί στις διακινήσεις τους.

Από ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η νέα προσπάθεια του ΓΓ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει» - Το παρασκήνιο για Νεκρή Ζώνη και Αλ Σαράα

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η νέα προσπάθεια του ΓΓ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει» - Το παρασκήνιο για Νεκρή Ζώνη και Αλ Σαράα

Η νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει από τις αρχές Μαρτίου και βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE