ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑ: Παιδάκια αντίκρισαν τον νεκρό άνδρα – Άμεσα μέτρα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑ: Παιδάκια αντίκρισαν τον νεκρό άνδρα – Άμεσα μέτρα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άμεσα κινητοποιήθηκε το Υπουργείο Παιδείας στο άκουσμα της είδησης για εντοπισμό νεκρού άνδρα στο Α΄Δημοτικό Σχολείο Κοκκινοτριμιθιάς το πρωί της Τρίτης (23/01).

Ο λόγος είναι ότι κάποια παιδάκια αντίκρισαν το άψυχο σώμα του 23χρονου άνδρα στον χώρο του σχολείου.

Τα ονόματα των παιδιών αυτών καταγράφηκαν και έχουν γίνει ήδη διευθετήσεις προκειμένου να αξιολογηθούν από κλινικό ψυχολόγο. Αυτό αναμένεται να γίνει μέχρι την Τετάρτη (24/01).

Εδώ να σημειωθεί ότι τον νεαρό Ελληνοκύπριο εντόπισε αρχικά η καθαρίστρια του σχολείου, η οποία υπέστη νευρικό κλονισμό. Ήδη έχει λάβει την ανάλογη αγωγή.

Άμεση ήταν και η κινητοποίηση του Συνδέσμου Γονέων αλλά και της Δεύθυνσης του Σχολείου. Είναι ενδεικτικό ότι οι γονείς είχαν ειδοποιηθεί να μην μεταφέρουν τα παιδιά τους στο σχολείο.

Το ThemaOnline λόγω της υφής του συμβάντος δεν πρόκειται να μεταδώσει άλλες πληροφορίες. Οι όποιες πληροφορίες δημοσιεύουμε αφορούν το δημόσιο συμφέρον και μόνο.

Φάνης Μακρίδης


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Ιάκωβος Ιακώβου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE