ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑ: Παιδάκια αντίκρισαν τον νεκρό άνδρα – Άμεσα μέτρα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑ: Παιδάκια αντίκρισαν τον νεκρό άνδρα – Άμεσα μέτρα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άμεσα κινητοποιήθηκε το Υπουργείο Παιδείας στο άκουσμα της είδησης για εντοπισμό νεκρού άνδρα στο Α΄Δημοτικό Σχολείο Κοκκινοτριμιθιάς το πρωί της Τρίτης (23/01).

Ο λόγος είναι ότι κάποια παιδάκια αντίκρισαν το άψυχο σώμα του 23χρονου άνδρα στον χώρο του σχολείου.

Τα ονόματα των παιδιών αυτών καταγράφηκαν και έχουν γίνει ήδη διευθετήσεις προκειμένου να αξιολογηθούν από κλινικό ψυχολόγο. Αυτό αναμένεται να γίνει μέχρι την Τετάρτη (24/01).

Εδώ να σημειωθεί ότι τον νεαρό Ελληνοκύπριο εντόπισε αρχικά η καθαρίστρια του σχολείου, η οποία υπέστη νευρικό κλονισμό. Ήδη έχει λάβει την ανάλογη αγωγή.

Άμεση ήταν και η κινητοποίηση του Συνδέσμου Γονέων αλλά και της Δεύθυνσης του Σχολείου. Είναι ενδεικτικό ότι οι γονείς είχαν ειδοποιηθεί να μην μεταφέρουν τα παιδιά τους στο σχολείο.

Το ThemaOnline λόγω της υφής του συμβάντος δεν πρόκειται να μεταδώσει άλλες πληροφορίες. Οι όποιες πληροφορίες δημοσιεύουμε αφορούν το δημόσιο συμφέρον και μόνο.

Φάνης Μακρίδης


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Ιάκωβος Ιακώβου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

Τη σημασία της συμπερίληψης αναφοράς στα συμπεράσματα της έκτακτης συνόδου κορυφής πως οι απειλές για την ασφάλεια της Ευρώπης δεν περιορίζονται στη Ρωσία, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.