Αναστάτωσε όλη την Κύπρο η κακοκαιρία - Απανωτές οι κλήσεις για βοήθεια

Αναστάτωσε όλη την Κύπρο η κακοκαιρία - Απανωτές οι κλήσεις για βοήθεια

Έτρεχε από το ένα περιστατικό στο άλλο η Πυροσβεστική υπηρεσία, λόγω της κακοκαιρίας που επικρατούσε σε όλη την Κύπρο την Δευτέρα 22/1.

Συγκεκριμένα, λόγω των καιρικών συνθηκών η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε παγκύπρια σε πέντε συνολικά περιστατικά.

Το ένα αφορούσε την Λευκωσία, τρία την Λεμεσό και ένα την Πάφο.

Επρόκειτο για πτώσεις δέντρων και απομάκρυνση τους σε ασφαλή χώρο, αποκοπή ηλεκτρικών καλωδίων της ΑΗΚ και δύο πλήμμυρες από άνοιγμα οχετού πλημμυρισμένου δρόμου και άντληση ομβρίων υδάτων από πλημμυρισμένο υπόγειο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε παράταση μέχρι την Άγκυρα - Το ΝΑΤΟ, ο Ερντογάν και το στοίχημα των ευρωτουρκικών

Κυπριακό σε παράταση μέχρι την Άγκυρα - Το ΝΑΤΟ, ο Ερντογάν και το στοίχημα των ευρωτουρκικών

Η απόφαση της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να μεταθέσει τις επαφές της στις Βρυξέλλες, για τις 13 Ιουλίου, δεν αποτελεί απλώς μια τεχνική αλλαγή προγράμματος. Αντιθέτως, αποτυπώνει μια διπλωματική επιλογή αναμονής, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο που θα διαμορφωθεί στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στην Άγκυρα, στις 7 και 8 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE