ΠΥΛΑ: Αστυνομικοί σταμάτησαν λεωφορείο και τον βρήκαν

ΠΥΛΑ: Αστυνομικοί σταμάτησαν λεωφορείο και τον βρήκαν

Πρόστιμο 130 ευρώ επέβαλε το Τμήμα Τελωνείων σε κάτοικο Λάρνακας για αγορά αδασμολόγητων ειδών από την Πύλα.
 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν τις 11 το πρωί της Δευτέρας 22/1 μέλη της Δύναμης πραγματοποίησαν έλεγχο σε λεωφορείο που έβγαινε από την Πύλα.
 
Σε επιβάτη από τη Λάρνακα εντοπίστηκε μία αθλητική τσάντα, η οποία περιείχε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια και συνολικά 9 συσκευασίες καπνού για στριφτό τσιγάρο των 50 γραμμαρίων.
 
Ο επιβάτης παραδέχθηκε στην Αστυνομία ότι αγόρασε τα προϊόντα από την Πύλα χωρίς να πληρώσει δασμούς.
 
Μεταφέρθηκε στα γραφεία του Τμήματος Τελωνείων στη Λάρνακα όπου του επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο ύψους 130 ευρώ, ενώ τα ανευρεθέντα κατασχέθηκαν.

*Φώτο αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.