Αυτό το πρόσεξε κανείς από το παιχνίδι Ανόρθωση-Εθνικός; (ΦΩΤΟ)

Αυτό το πρόσεξε κανείς από το παιχνίδι Ανόρθωση-Εθνικός; (ΦΩΤΟ)

Η Ανόρθωση κέρδισε πέναλτι στο παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό Άχνας το περασμένο Σάββατο (20/1), πέναλτι το οποίο ήθελε να εκτελέσει ο Καμαρά (το κέρδισε αυτός) αφού πήρε την μπάλα και πήγε προς την άσπρη βούλα.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της Κυρίας όμως έτρεξαν να πουν στον Καμαρά πως αφού είναι το τελευταίο παιχνίδι του Σιβού με την φανέλα της Ανόρθωσης, σωστό θα ήταν να το εκτελέσει ο Νιγηριανός αμυντικός. Κάτι που έγινε και έτσι ο Σιβού χρίστηκε σκόρερ.

Δείτε την χαρακτηριστική φωτογραφία:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

Στην ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και στις πρωτοβουλίες που προωθεί η Κυβέρνηση για τη δημιουργία ενός πιο αποτελεσματικού και σύγχρονου κράτους επικεντρώνεται το νέο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE