Παπαδόπουλος: 'Να γίνει μια εποικοδομητική συζήτηση'

Παπαδόπουλος: 'Να γίνει μια εποικοδομητική συζήτηση'

Να γίνει μια ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συζήτηση στην τηλεμαχία, ευχήθηκε ο Νικόλας Παπαδόπουλος.

Ο υποψήφιος Πρόεδρος Νικόλας Παπαδόπουλος ευχήθηκε να γίνει μια ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συζήτηση κατά την διακαναλική τηλεμαχία (debate).

Προσερχόμενος στο στούντιο του ΡΙΚ για τη διακαναλική των πέντε βασικών υποψηφίων Προέδρων, ο κ. Παπαδόπουλος ευχήθηκε να έχουν μια ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συζήτηση στην οποία θα μας επιτραπεί, όπως είπε, «να παρουσιάσουμε τις θέσεις μας για το Κυπριακό αλλά και για τα ζητήματα της εσωτερικής διακυβέρνησης».

Ερωτηθείς αν τον ικανοποιεί ο τρόπος που θα γίνει η συζήτηση, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι θα προτιμούσε να είχαν περισσότερες ευκαιρίες έτσι ώστε να μπορούν όλοι να παρουσιάσουν τις θέσεις τους.

«Ας ελπίσουμε τουλάχιστον απόψε ότι θα μας δοθεί αυτή η ευκαιρία», κατέληξε.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.