Χρίστος Χρίστου 'Μέσα από την τηλεμαχία θα πεισθούν οι αναποφάσιστοι'

Χρίστος Χρίστου 'Μέσα από την τηλεμαχία θα πεισθούν οι αναποφάσιστοι'

Ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ Χρίστος Χρίστου προσερχόμενος στο ΡΙΚ για τη διακαναλική συνέντευξη των πέντε βασικών υποψηφίων Προέδρων είπε ότι «δίνεται η πρώτη και η τελευταία ευκαιρία σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση στους υποψηφίους να πει ό,τι θέλει ο καθένας ώστε οι πολίτες να διαμορφώσουν τελική άποψη».

Εξέφρασε την ελπίδα να «μας δοθεί η ευκαιρία να εκφράσουμε καλύτερα τις δικές μας θέσεις και απόψεις» και δήλωσε σίγουρος «ότι στο τέλος αυτής της τηλεμαχίας ακόμα και οι πολίτες που αυτή τη στιγμή είναι αναποφάσιστοι, θα προσέλθουν στις κάλπες της ερχόμενης Κυριακής για να εκλέξουν τον καλύτερο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.