Άσχημο απόγευμα για Πιέρο…

Άσχημο απόγευμα για Πιέρο…

Η Κοπεγχάγη το απόγευμα της Δευτέρας (22/1) αγωνίστηκε σε φιλικό αγώνα κόντρα στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, με τον Πιέρο Σωτηρίου και τους συμπαίκτες του να βλέπουν την ομάδα τους να δέχεται την συντριβή.

Η ομάδα του Πιέρου Σωτηρίου δέχθηκε συνολικά 5τέρματα από τους Ρώσους χάνοντας με ψηλά τα χέρια σε ένα δυνατό φιλικό τεστ με το ευρύ 5-0.

Για την ιστορία του παιχνιδιού να σημειώσουμε ότι το ημίχρονο του φιλικού τέλειωσε με 3-0 με τα γκολ των Panyukov (δις) και Zabolotny, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο με τους Kranevitter και Kokorin.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Δημοσκόπηση SIGMA: Ξεκάθαρα σε λάθος πορεία η χώρα - Πώς κρίνουν οι πολίτες το έργο της Κυβέρνησης δύο χρόνια μετά

Δημοσκόπηση SIGMA: Ξεκάθαρα σε λάθος πορεία η χώρα - Πώς κρίνουν οι πολίτες το έργο της Κυβέρνησης δύο χρόνια μετά

Κόλαφος για την Κυβέρνηση Χριστοδουλίδη η νέα δημοσκόπηση του SIGMA για το πολιτικό σκηνικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE