Άσχημο απόγευμα για Πιέρο…

Άσχημο απόγευμα για Πιέρο…

Η Κοπεγχάγη το απόγευμα της Δευτέρας (22/1) αγωνίστηκε σε φιλικό αγώνα κόντρα στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, με τον Πιέρο Σωτηρίου και τους συμπαίκτες του να βλέπουν την ομάδα τους να δέχεται την συντριβή.

Η ομάδα του Πιέρου Σωτηρίου δέχθηκε συνολικά 5τέρματα από τους Ρώσους χάνοντας με ψηλά τα χέρια σε ένα δυνατό φιλικό τεστ με το ευρύ 5-0.

Για την ιστορία του παιχνιδιού να σημειώσουμε ότι το ημίχρονο του φιλικού τέλειωσε με 3-0 με τα γκολ των Panyukov (δις) και Zabolotny, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο με τους Kranevitter και Kokorin.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπέκυψε στα τραύματα του ο 26χρονος - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του - Διερευνούν φόνο εκ προμελέτης οι Αρχές

Υπέκυψε στα τραύματα του ο 26χρονος - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του - Διερευνούν φόνο εκ προμελέτης οι Αρχές

Ο 26χρονος ο οποίος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο στη Λεμεσό, υπέκυψε στα τραύματα του τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα. Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Αντωνίου, 26 ετών από την Πάφο.

BEST OF TOTHEMAONLINE