Έκκληση από ομάδα Τ/κ για συγκέντρωση έξω από την Αφρίκα το απόγευμα

Έκκληση από ομάδα Τ/κ για συγκέντρωση έξω από την Αφρίκα το απόγευμα

Μέσω Facebook μια ομάδα Τ/κ καλεί τον κόσμο σε συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της Αφρίκα ενώ έχει γίνει γνωστό μέσω του ίδιου τρόπου ότι οι «εθνικιστικές εστίες» Αμμοχώστου και άλλες παρόμοιες ομάδες κυρίως Τούρκων εποίκων, θα συγκεντρωθούν και πάλι έξω από την τ/κ εφημερίδα στις 8 απόψε.

Η εκδήλωση με τίτλο «Καμία δίοδος» έχει ως ώρα έναρξης στις 6 το απόγευμα (σ.σ. Δευτέρα 22/1).

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την Χαμπέρ Κίπρις ο εκτελών χρέη «προέδρου» της «βουλής», «βουλευτής», Χουσείν Αγκολεμλί κάλεσε τον «διευθυντή της αστυνομίας» στη «βουλή» και του υπέβαλε παράπονο για τα ελλειμματικά μέτρα ασφαλείας και ζήτησε να γίνει έρευνα για όσα έγιναν εντός της «βουλής» και να ακολουθηθεί η νομική διαδικασία που αρμόζει.

Από ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.