Απάντησε ο ΑΠΟΕΛ στην ανακοίνωση της ΑΕΚ

Απάντησε ο ΑΠΟΕΛ στην ανακοίνωση της ΑΕΚ

Απάντηση ΑΠΟΕΛ στην ανακοίνωση της ΑΕΚ.

«Το γεγονός ότι η ΑΕΚ έχει τέτοιες προσβάσεις που μπορεί να γνωρίζει όχι μόνο ποιος είναι ο διαιτητής, πριν το όνομα του δημοσιευτεί αλλά ταυτόχρονα να γνωρίζει ότι έχει γίνει και αλλαγή διαιτητή είναι κάτι που δεν μας εκπλήσσει. Προφανώς η «ανοικτή γραμμή» που τους μεταφέρει τις εξελίξεις είναι τόσο δυνατή που κάνει μέχρι και «ζωντανές μεταδόσεις» του ποιος ήταν και ποιος τον αλλάζει. Θυμίζουμε ότι ως ΑΠΟΕΛ έχουμε αναφερθεί δημόσια στον λάθος τρόπο που λειτουργεί η επιτροπή διαιτησίας και αναμένουμε ακόμα την υλοποίηση της απόφασης της Εκτελεστικής».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Στην Κύπρο θα βρίσκεται εντός των επόμενων ημερών η Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία πιάνει αμέσως δουλειά, σε μια προσπάθεια, για ένα ουσιαστικό διάλογο με τις δύο πλευρές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια δυναμική, μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE