Στις 4 Φεβρουαρίου, στην Αθήνα, το νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Στις 4 Φεβρουαρίου, στην Αθήνα, το νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Μετά το συλλαλητήριο της Κυριακής (21/01) στη Θεσσαλονίκη κατά της χρήσης του όρου «Μακεδονία» από τα Σκόπια, οι διοργανωτές ανανεώνουν το ραντεβού τους για τις 4 Φεβρουαρίου, αυτή τη φορά στην Αθήνα.

Οι διοργανωτές, φιλοδοξούν πως και η συγκέντρωση στην Αθήνα θα έχει ανάλογη ανταπόκριση με αυτή που είχε το χθεσινό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Αστυνομίας, οι συγκεντρωμένοι στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης ανήλθαν στους περίπου 90.000 ενώ οι διοργανωτές κάνουν λόγο για πολύ μεγαλύτερο αριθμό που έφτασε ακόμη και τους 500.000.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πυξίδα ή πυροσβεστήρα - Το μετέωρο βήμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Ανασχηματισμός με πυξίδα ή πυροσβεστήρα - Το μετέωρο βήμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Οι πρόσφατες φονικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό - με τραγικό απολογισμό δύο νεκρούς, σοβαρούς τραυματισμούς, καταστροφή περιουσιών, καλλιεργειών και υποδομών - έχουν ανοίξει μια συζήτηση για την ευθύνη και την επάρκεια του κρατικού μηχανισμού, στο πλαίσιο του κυβερνητικού σχεδιασμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE