Κλινικά νεκρή η 73χρονη - Ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον γιο της

Κλινικά νεκρή η 73χρονη - Ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον γιο της

Διαπιστώθηκε μετά από εξέταση της ιατροδικαστού Ελένης Αντωνίου ότι η 73χρονη που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον 42χρονο γιο της είναι κλινικά νεκρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η γυναίκα έπεσε θύμα βάναυσης επίθεσης με αντικείμενο με σκληρή επιφάνεια (θλων όργανο), σύμφωνα με τα ευρήματα της κυρίας Αντωνίου.

Πλέον, ο 42χρονος γιος της είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία της απόπειρας φόνου εναντίον της μητέρας του.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, τα όσα διαδραματίστηκαν στην οικία του στην Ανθούπολη, τα άκουσε και τα έζησε ο αδερφός της 73χρονης.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό στο ThemaOnline, ο 42χρονος, μετά τον ξυλοδαρμό, απείλησε τον ηλικιωμένο θείο του για να μη μιλήσει.

Θυμίζουμε ότι λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της, η 73χρονη μεταφέρθηκε στην Εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, καθώς υπέστη αιμορραγία εγκεφάλου, επισκληρίδιο αιμάτωμα και κατάγματα σε όλο της το σώμα.

Να σημειωθεί πως πρόκειται για ευκατάστατη οικογένεια, με τις αρχές να ερευνούν οικονομικές διαφορές πίσω από το έγκλημα.

Στην σκηνή θα γίνει αυτοψία από τον ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους.

Ιωάννα Μάντζιηπα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πολιτικό σκηνικό που βράζει μετά τις φονικές πυρκαγιές: Απολογείται ο «Πρόεδρος, «σφυροκοπεί» η αντιπολίτευση

Πολιτικό σκηνικό που βράζει μετά τις φονικές πυρκαγιές: Απολογείται ο «Πρόεδρος, «σφυροκοπεί» η αντιπολίτευση

Το πολιτικό θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα στον απόηχο της φονικής πυρκαγιάς που έπληξε την ορεινή Λεμεσό, αφήνοντας πίσω της δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένες περιουσίες και ανυπολόγιστη οικολογική καταστροφή. Η εικόνα μιας κρατικής μηχανής που λειτούργησε με σοβαρές καθυστερήσεις, απουσία επαρκούς συντονισμού και έλλειμμα αποτελεσματικότητας, έφερε την κυβέρνηση στο στόχαστρο της κοινής γνώμης και κυρίως της αντιπολίτευσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE