ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεν τους σταμάτησε ούτε ο συναγερμός – Μπήκαν σε Τράπεζα σπάζοντας τζάμι

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεν τους σταμάτησε ούτε ο συναγερμός – Μπήκαν σε Τράπεζα σπάζοντας τζάμι

Άγνωστοι εισήλθαν σε υποκατάστημα Τράπεζας στην οδό Κολωνακίου στην Λινόπετρα Λεμεσού τα ξημερώματα της Δευτέρας 22/1.

Συγκεκριμένα, οι δράστες φέρονται να κατάφεραν είσοδο στο κατάστημα από τζάμι το οποίο και θρυμμάτισαν.

Το κατάστημα έφερε σύστημα συναγερμού το οποίο και ήχησε κατά την προσπάθεια των δραστών να εισέλθουν, ωστόσο δεν τους απέτρεψε.

Οι δράστες φέρονται να απέσπασαν από την Τράπεζα, δύο κουμπαράδες που περιείχαν το ποσό των 300 ευρώ,

Η διάρρηξη έγινε γύρω στις 3:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας 22/1.

Nα σημειωθεί ότι, μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν άμεσα στην σκηνή, σε διάστημα μάλιστα τεσσάρων λεπτών, αφότου ήχησε το σύστημα συναγερμού, ωστόσο οι δράστες είχαν ήδη φύγει.

Η Αστυνομία αναζητά τους δράστες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε επιφυλακή οι Αρχές: Οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών απειλεί τα δάση του Τροόδους – Εντείνονται οι περιπολίες

Σε επιφυλακή οι Αρχές: Οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών απειλεί τα δάση του Τροόδους – Εντείνονται οι περιπολίες

Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας βρίσκονται η Αστυνομία και το Τμήμα Δασών, μετά από πληροφορίες που φέρεται να υποδεικνύουν την ύπαρξη οργανωμένου σχεδίου πρόκλησης εκτεταμένων πυρκαγιών σε δασικές περιοχές της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE