Ο Εφραίμ μπήκε, έβαλε γκολάρα και… θύμισε έναν πρώην ΑΠΟΕΛίστα

Ο Εφραίμ μπήκε, έβαλε γκολάρα και… θύμισε έναν πρώην ΑΠΟΕΛίστα

Στο 66ο λεπτό του ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής, ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ, ο Γιώργος Εφραίμ πέρασε στη θέση του Σαλλάι.

Στο 75ο λεπτό ο διεθνής Κύπριος επιθετικός του ΑΠΟΕΛ πήρε την μπάλα στον χώρο του κέντρου και βλέποντας τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ Χουάν Πάμπλο εκτός της εστίας του τότε δεν δίστασε και έκανε το αριστοτεχνικό σουτ από τόσο μακριά, και παρά την προσπάθεια του πορτιέρο, η μπάλα αναπαύτηκε στα δίκτυα.

Μία γκολάρα από τον Εφραίμ, όπου θύμισε ένα παρόμοιο τέρμα που σημείωσε ο Κωνσταντίνος Μακρίδης όταν ήταν στον ΑΠΟΕΛ με Ιβάν Γιοβάνοβιτς προπονητή, όπου από τον χώρο του κέντρου είδε τον τότε τερματοφύλακα της Ομόνοιας, Βεζέλ, εκτός εστίας και έκανε το σουτ και σκόραρε και αυτός από τον χώρο του κέντρου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE