Πάμπος για Πάφο;

Πάμπος για Πάφο;

Ο Λούκας Έλσνερ στην διάσκεψη τύπου μετά το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα όπου η ομάδα του γνώρισε νέα ήττα στο πρωτάθλημα δήλωσε ότι υπέβαλε την παραίτηση του (Δείτε εδώ) με τους ανθρώπους της Πάφιακής ομάδας πλέον να ψάχνουν για τον αντικαταστάτη του.

Αυτή την δεδομένη χρονική στιγμή ένας προπονητής που είναι ελεύθερος στο Κυπριακό παζάρι είναι ο πρώην κόουτς της Ομόνοιας, Πάμπος Χριστοδούλου.

Φυσικά όταν θα οριστικοποιηθεί το διαζύγιο της Πάφου με τον Λούκας Έλσνερ τις επόμενες μέρες ίσως το όνομα του Κύπριου κόουτς να αρχίσει να παίζει δυνατά στο ρεπορτάζ της Πάφου για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Παφιακής ομάδας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στη Λευκωσία ο Στόκερ: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε τον Καγκελάριο της Αυστρίας – Παρακάθησαν σε δείπνο

Στη Λευκωσία ο Στόκερ: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε τον Καγκελάριο της Αυστρίας – Παρακάθησαν σε δείπνο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης τον Καγκελάριο της Αυστρίας Κριστιάν Στόκερ στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα παρατεθεί δείπνο προς τιμήν του.

BEST OF TOTHEMAONLINE