Διαμαρτυρία και στην Κύπρο για την Μακεδονία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Διαμαρτυρία και στην Κύπρο για την Μακεδονία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το μεσημέρι (21/01) ειρηνική συγκέντρωση έξω από την Πρεσβεία την Ελλάδος στη Λευκωσία.

Γύρω στα 150 άτομα του Εθνικιστικού Απελευθερωτικού Κινήματος και όχι μόνο, συγκεντρώθηκαν έξω από την ελληνική πρεσβεία στη Λευκωσία όπου και διαμαρτυρήθηκαν ειρηνικά για τις ενέργειες της κυβέρνησης Τσίπρα όσο αφορά το Μακεδονικό ζήτημα.

Να σημειώσομε πως η συγκέντρωση διαμαρτυρίας του ΕΑΚ έγινε παράλληλα με το μεγαλειώδες συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρουν, όρος Μακεδονία δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να αποτελεί αντικείμενο διαπραγμάτευσης. Οποιαδήποτε διαπραγμάτευση που θα περιλαμβάνει το ιερό όνομα της Μακεδονίας αποτελεί αλλοίωση της ιστορικής αλήθειας και βρίσκει απέναντι την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων. Καταδικάζουμε απερίφραστα την πρόθεση της ελλαδικής κυβέρνησης να εκχωρήσει το όνομα της Μακεδονίας στους Σλαβοσκοπιανούς.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Αν προχωρήσει η Τουρκία σε οποιεσδήποτε ενέργειες, η αντίδραση θα πρέπει να είναι ευρωπαϊκή, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ερωτηθείς για τις ενέργειες της Τουρκίας σε σχέση με το δόγμα της περί «γαλάζιας πατρίδας».

BEST OF TOTHEMAONLINE