ΑΕΡ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Είχαν κρυμμένη κοκαΐνη μέσα τους – Χειροπέδες σε 31χρονη και 32χρονη

ΑΕΡ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Είχαν κρυμμένη κοκαΐνη μέσα τους – Χειροπέδες σε 31χρονη και 32χρονη

Χειροπέδες σε δύο γυναίκες, υπηκόους τρίτης χώρας, πέρασαν μέλη της Αστυνομίας στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, τα μεσάνυχτα του Σββάτου 20/1, στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, πρόκειται για μια 31χρονη και μια 32χρονη, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους ενός κιλού.

Συγκεκριμένα, κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε κατά την άφιξη της μιας γυναίκας στο αεροδρόμιο, σε αποσκευή της βρέθηκε μισό κιλό κοκαΐνης.

Μετά την ανεύρεση την εύρεση της ποσότητας ναρκωτικών στην κατοχή της μιας γυναίκας, έλεγχος διενεργήθηκε και στην άλλη γυναίκα που ταξίδευε μαζί της και διαπιστώθηκε ότι, μετέφερε μέσα στο σώμα της ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους μισού κιλού.

Η ΥΚΑΝ διερευνά την υπόθεση.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτοφραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Το Ισραήλ απειλεί ότι θα κάψει την Τεχεράνη - «Το Ιράν εξετάζει σοβαρά να κλείσει τα Στενά του Ορμούζ»

Live: Το Ισραήλ απειλεί ότι θα κάψει την Τεχεράνη - «Το Ιράν εξετάζει σοβαρά να κλείσει τα Στενά του Ορμούζ»

Ανεβαίνει επικίνδυνα η ένταση στη Μέση Ανατολή μετά την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν και τις πυρηνικές του εγκαταστάσεις το πρωί της Παρασκευής, προκαλώντας τον θάνατο 78 ανθρώπων. Το Ιράν απάντησε με μπαράζ επιθέσεων στο Ισραήλ με βαλλιστικούς πυραύλους και drones. Τουλάχιστον 3 νεκροί είναι ο απολογισμός των ιρανικών πληγμάτων. Ιρανικά ΜΜΕ, επικαλούμενα υψηλόβαθμους αξιωματούχους αναφέρουν ότι η σύγκρουση θα επεκταθεί τις ερχόμενες ημέρες σε αμερικανικές βάσεις στην περιοχή. Οι ΗΠΑ είχαν απειλήσει το Ιράν με φριχτές συνέπειες αν χτυπήσει αμερικανικούς στόχους.  Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις κάτω: