Ό,τι και να λένε για Βύντρα…

Ό,τι και να λένε για Βύντρα…

Ο Λουκάς Βύντρα είναι ένας ποδοφαιριστής με πολύ καλό βιογραφικό όμως στην Ομόνοια δεν έδωσε μέχρι στιγμής αυτά που πραγματικά μπορεί.

Ο Έλληνας αμυντικός μετά από καιρό άρχισε και ξαναπαίζει και ό,τι και να λένε οι Ομονοιάτες το μόνο σίγουρο είναι ό,τι στο χθεσινό (20/1) ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΛ έσωσε το τριφύλλι στην τελευταία φάση του ματς καθώς το σουτ του Σάσι απεκρούστηκε από το σώμα του Βύντρα και ενώ είχε πορεία προς τα δίχτυα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE