ΛΕΜΕΣΟΣ: Είχε απ´ όλα πάνω του ο 29χρονος – Πέρασε το βράδυ στα κρατητήρια

ΛΕΜΕΣΟΣ: Είχε απ´ όλα πάνω του ο 29χρονος – Πέρασε το βράδυ στα κρατητήρια

Τυχαίος έλεγχος της Αστυνομίας, οδήγησε στην ανεύρεση ναρκωτικών και αναβολικών.

Συγκεκριμένα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 21/1, μέλη της Αστυνομίας που βρίσκονταν σε περιπολία, ανέκοψαν όχημα 29χρονου Ελληνοκύπριο για έλεγχο.

Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε στο όχημα του, ανεβρέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους περίπου 6 γραμμαρίων και ποσότητα αναβολικών.

Ο 29χρονος συνελήφθη και παραμένει υπό κράτηση, ενώ η ΥΚΑΝ εξετάζει την υπόθεση.

Ι. Μάντζιηπα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE