Σιβού: «Δεν θα το ανοίξω θα συγκινηθώ» (photos-video)

Σιβού: «Δεν θα το ανοίξω θα συγκινηθώ» (photos-video)

Μία έκπληξη περίμενε τον Αμπντουλαχί Σιβού έξω από τα αποδυτήρια της Ανόρθωσης όταν αρκετοί φίλοι της ομάδας τον περίμεναν για να πάρουν ένα αυτόγραφο, να βγάλουν μία φωτογραφία ή να πάρουν ακόμη και ένα αναμνηστικό.

Υπάρχει όμως και μία φίλη της Ανόρθωσης η οποία πρωτοτύπησε και χάρισε στον Σιβού λουλούδια και ένα μεγάλο φάκελο όπου έξω έγραψε: «You are my number one». Δηλαδή «Είσαι το δικό μου νούμερο ένα».

Όταν αντιλήφθηκε ότι ο φάκελος μέσα είχε αφιερώσεις και φωτογραφίες ανέφερε στην φίλη της Ανόρθωσης αφού την αγκάλιασε: «Δεν θα το ανοίξω τώρα γιατί θα συγκινηθώ».

Είναι κάτι παραπάνω από φανερό ότι ο Σιβού φεύγει με τα καλύτερα συναισθήματα από την Ανόρθωση…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Σε μια χρονική συγκυρία που η Ευρωπαϊκή Ένωση δοκιμάζεται από γεωπολιτικές εντάσεις, ενεργειακή αβεβαιότητα και την πίεση του μεταναστευτικού, η Κύπρος καλείται να αναλάβει το 2026 τα ηνία της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. H Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στη Λευκωσία, λειτουργεί ως μια εξαιρετικά κρίσιμη πολιτική πρόβα, πριν από την ανάληψη των ευθυνών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE