Φοβερή γκολάρα από τον τερματοφύλακα της Λούγκο! (video)

Φοβερή γκολάρα από τον τερματοφύλακα της Λούγκο! (video)

Με ένα απροσδόκητο τρόπο σκόραρε ο τερματοφύλακας της Ισπανικής Λούγκο καθώς με γέμισμά του από το κέντρο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Να αναφέρουμε ότι η Λούγκο είναι η ομάδα που επέδειξε έντονο ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας Φάνο Κατελάρη και προσπαθεί στην υφιστάμενη μεταγραφική περίοδο να τον κάνει δικό της και να τα βρει με το τριφύλλι στο οικονομικό.

Οι γηπεδούχοι έκαναν το 3-1 με σκόρερ τον τερματοφύλακά τους καθώς με σουτ από…το σπίτι του έστειλε την μπάλα να αναπαυτεί στα δίχτυα του τερματοφύλακα της Σπόρτιγνκ Χιχόν. Ναι καλά καταλάβατε, η Χιχόν είναι η πρώην ομάδα του νυν ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Λάρνακας, Νάτσο Κάσες της οποίας ο Ισπανός μέσος αποτελούσε σημαία και ήταν και αρχηγός της.

Δείτε το γκολ:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.