ΝΕΚΡΟΣ -ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Στη δημοσιότητα το όνομα του άτυχου 51χρονου

ΝΕΚΡΟΣ -ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Στη δημοσιότητα το όνομα του άτυχου 51χρονου

Στη δημοσιότητα δόθηκε το όνομα του 51χρονου που έχασε τη ζωή του ενώ εργαζόταν σε ανεγειρόμενη οικοδομή στην Αγία Νάπα, το Σάββατο 10/1.

Πρόκειται για τον Ιωάννη Ταχτσή, 51 ετών από την Ελλάδα, μόνιμο κάτοικο Κύπρου, ο οποίος κατά την διάρκεια οικοδομικών εργασιών έπεσε αναίσθητος στο έδαφος.

Εργαζόμενος στην οικοδομή που εντόπισε τον Ταχτσή χωρίς τις αισθήσεις του, ειδοποίησε ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου 51χρονου, αναμένεται να διαπιστωθούν κατά την νενομισμένη νεκροψία που θα διενεργηθεί την Δευτέρα 22/1.

Ι. Μάντζιηπα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE