ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Στο νοσοκομείο και ο δεύτερος – Καλά τα νέα για τους επιβαίνοντες

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Στο νοσοκομείο και ο δεύτερος – Καλά τα νέα για τους επιβαίνοντες

Δεν εμπνέει οποιαδήποτε ανησυχία η κατάσταση του μοτοσικλετιστή που τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, μετά από τροχαίο που σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:00, την Παρασκευή 19/1, στη Λεμεσό.

Του Χρίστου Ζηνωνος

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο δεύτερος επιβαίνοντας της μοτοσικλέτας στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού με ασθενοφόρο, ενώ και οι δύο τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφρά.

Όσον αφορά τον οδηγό του αυτοκινήτου, δεν έχει αναφερθεί οποιοσδήποτε τραυματισμός του.

Υπενθυμίζουμε ότι, το τροχαίο σημειώθηκε στην λεωφόρο Μακαρίου στη Λεμεσό, στα φώτα τροχαίας Πολεμιδιών, όταν μοτοσικλέτα μικρού κυβισμού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια του τροχαίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE