Η ενόχληση του Σωφρόνη και το έξτρα κίνητρο με ΑΠΟΕΛ

Η ενόχληση του Σωφρόνη και το έξτρα κίνητρο με ΑΠΟΕΛ

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του εξ αναβολής ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ομόνοια, ο προπονητής του Απόλλωνα Σωφρόνης Αυγουστή, εξέφρασε την ενόχληση του για την κριτική που ασκείται στην ομάδα του, για το ότι ζορίζεται στα ντέρμπι.

Συγκεκριμένα είπε πως: “Όλοι λένε πως δεν έχουμε κερδίσει ντέρμπι, αλλά κανείς δεν λέει ότι δεν έχουμε χάσει ντέρμπι”.

Και όντως, μπορεί ο Απόλλωνας να έχει κερδίσει μέχρι στιγμής μόνο την Ομόνοια από τους λεγόμενους μεγάλους, όμως δεν ηττήθηκε κιόλας από την ΑΕΛ (δύο φορές), την ΑΕΚ (εκτός) και την Ανόρθωση (εκτός)!

Πλέον, όλο αυτό το κλίμα έχει δημιουργήσει έξτρα κίνητρο στον Σωφρόνη Αυγουστή και στους παίκτες του, ενόψει των δύο συνεχόμενων ντέρμπι με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, πρώτα στο ΓΣΠ (εκεί όπου έχουν δημιουργήσει πολύ καλή παράδοση τα τελευταία χρόνια) και μετά στο Τσίρειο και άπαντες είναι αποφασισμένοι αλλά και… “τσιτωμένοι” για απαντήσεις!

Πρώτα όμως οι “γαλάζιοι” επικεντρώνονται στο Κυριακάτικο ματς με τον Άρη για να μπορέσουν να πάρουν το τρίποντο και μετά θα αρχίσουν να σκέφτονται τον ΑΠΟΕΛ…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύπρος - Ελλάδα: Μια θεσμοθετημένη στρατηγική συμμαχία - Η 3η Διακυβερνητική Σύνοδος στην Αθήνα και η πολιτική της σημασία

Κύπρος - Ελλάδα: Μια θεσμοθετημένη στρατηγική συμμαχία - Η 3η Διακυβερνητική Σύνοδος στην Αθήνα και η πολιτική της σημασία

Η τρίτη Διακυβερνητική Σύνοδος Κύπρου–Ελλάδας πραγματοποιείται σήμερα στην Αθήνα, υπό την προεδρία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του Πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη. Η φετινή Σύνοδος, που συμπίπτει με τη συμπλήρωση δύο ετών από τη θεσμοθέτηση του μηχανισμού, έρχεται να εδραιώσει μια νέα μορφή διακυβερνητικής συνεργασίας, με στόχο τον στενό συντονισμό πολιτικών, την ενίσχυση της περιφερειακής σταθερότητας και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών των δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE