ΛΕΜΕΣΟΣ: Όχημα συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα – Στο νοσοκομείο ο ένας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Όχημα συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα – Στο νοσοκομείο ο ένας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τροχαίο ατύχημα στην λεωφόρο Μακαρίου στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στα φώτα τροχαίας των Πολεμιδιών, σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:00 (19/01).

Του Χρίστου Ζήνωνος

Συγκεκριμένα, υπό συνθήκες που διερευνώνται, όχημα τύπου Pajero συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα, που είχε δυο επιβαίνοντες.

Ο ένας επιβαίνοντας του δίκυκλου κτύπησε στο πλαϊνό τζάμι του αυτοκινήτου, το οποίο και έσπασε. Μάλιστα, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Για την ώρα είναι άγνωστη η ακριβής κατάστασή του. Πάντως, αυτόπτες μάρτυρες μας ανέφεραν ότι είχε τις αισθήσεις του.

Όπως πληροφορούμαστε, τα δυο άτομα που βρίσκονταν στην μοτοσικλέτα, δεν έφεραν κράνη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE