ΚΥΠΡΟΣ: Ζητούσε από ανήλικο να του στείλει φωτογραφίες – Χειροπέδες σε 25χρονο

ΚΥΠΡΟΣ: Ζητούσε από ανήλικο να του στείλει φωτογραφίες – Χειροπέδες σε 25χρονο

Υπόθεση άγρας παιδιών για σεξουαλικούς σκοπούς, σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού και κατοχής παιδικής πορνογραφίας, διερευνά η Αστυνομία που συνέλαβε την Παρασκευή (19/1) 25χρονο για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Συγκεκριμένα, καταγγελία που έφτασε στο Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αρχηγείου, έκανε λόγο για 25χρονο ελληνοκύπριο ο οποίος φέρεται να παρότρυνε ανήλικο να του στείλει μέσω ηλεκτρονικού μέσου, άσεμνες φωτογραφίες.

Ο ανήλικος φαίνεται να αρνήθηκε ενώ ο 25χρονος, σύμφωνα με την καταγγελία, φέρεται να έστειλε φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο ίδιο με ρούχα, ενώ η εικόνα εστιάζει στα γενετικά του όργανα.

Αστυνομικοί παρέλαβαν από την οικία του νεαρού ηλεκτρονικές συσκευές.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αρχηγείου διερευνά την υπόθεση.

Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ στο σταυροδρόμι ιδεολογικού προσανατολισμού - Η σκληρή δημοσκόπηση και η απειλή της πολιτικής περιθωριοποίησης - Σε πτωτική πορεία η Αννίτα

Ο ΔΗΣΥ στο σταυροδρόμι ιδεολογικού προσανατολισμού - Η σκληρή δημοσκόπηση και η απειλή της πολιτικής περιθωριοποίησης - Σε πτωτική πορεία η Αννίτα

Η πρόσφατη δημοσκόπηση της Pulse Market Research που διενήργησε ο Δημοκρατικός Συναγερμός ανέδειξε μια ανησυχητική πραγματικότητα για το ιστορικό κόμμα της κεντροδεξιάς: η πολιτική του επιρροή διαβρώνεται, οι διαρροές προς νέα σχήματα ενισχύονται, ενώ η συσπείρωση παραμένει απογοητευτικά χαμηλή.

BEST OF TOTHEMAONLINE