Αποκαλύψεις Κκαρά για το… παρ΄ ολίγον ντιλ με Ανόρθωση!

Αποκαλύψεις Κκαρά για το… παρ΄ ολίγον ντιλ με Ανόρθωση!

Ο Κύπριος προπονητής και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Μάριος Κκαράς, είναι καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα Μάλε» του SuperΣΠΟΡ FM 104.0, όπου μίλησε ανάμεσα σε άλλα, για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων όταν αγωνιζόταν στην ΕΝΠ.

«Υπήρχαν προτάσεις για να φύγω από την Ένωση. Το 1999 υπήρχε ενδιαφέρον από την Ανόρθωση, όμως τελικά έκλεισε τον Αγαθοκλέους από την Πάφο και δεν πήγα εγώ.

Την επόμενη χρονιά ήμουν ο διακαής πόθος του Μιτόσεβιτς και μάλιστα, είχαμε συμφωνήσει το 2000 με την Ανόρθωση. Δώσαμε και τα χέρια με τον κ. Κίκη, αλλά τελικά κάτι έγινε και δεν πήγα.

Τότε η συμφωνία ήταν για 200.000 λίρες, ενώ μετά ήθελαν 375.000 λίρες στην ΕΝΠ και δεν έγινε η μεταγραφή μου, ενώ στο τέλος της σεζόν έπαθα και χιαστούς κι έτσι δεν πήγα ποτέ στην ομάδα. Ήθελα να κάνω το βήμα παραπάνω στην καριέρα μου, αλλά δεν έχω παράπονο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE