Διπλωματική πηγή: «Η Κύπρος θα πράξει το αυτονόητο στη Διάσκεψη για το Παλαιστινιακό»
Διπλωματική πηγή επισήμανε στο ΡΙΚ ότι η Κυπριακή Δημοκρατία ήταν μεταξύ των πρώτων χωρών που αναγνώρισε το παλαιστινιακό κράτος, το 1988.
Μπορεί να μην διευκρινίζεται από τα βρετανικά ΜΜΕ (The Sun και Daily Mail) που δημοσιεύουν την είδηση ποια είναι η παραλία αλλά τονίζουν ότι βρίσκεται στην Κύπρο και απολαμβάνει τον ήλιο. Φυσικά το στιγμιότυπο ήταν πριν από τις κρυάδες που επικράτησαν στην Κύπρο τις τελευταίες ημέρες.
Όπως χαρακτηριστικά τονίζουν τα βρετανικά ΜΜΕ το 29χρονο μοντέλο αναδύθηκε ως μια άλλη Αφροδίτη από τις παραλίες της Κύπρου.
Η Κέιλιχ εμφανίστηκε στο Βρετανικό Big Brother το 2017 και από τότε είδε τις μετοχές της να ανεβαίνουν αφού συμμετέχει σε πολλές φωτογραφίσεις κυρίως εσωρούχων.
Δείτε τις φωτογραφίες της όπως δημοσιεύθηκαν από την The Sun:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις