ΛΑΡΝΑΚΑ: Παράγγειλε εξοπλισμό για φυτώριο κάνναβης – Την βρήκε απλωμένη στο δίκτυ η ΥΚΑΝ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Παράγγειλε εξοπλισμό για φυτώριο κάνναβης – Την βρήκε απλωμένη στο δίκτυ η ΥΚΑΝ

Φυτώριο κάνναβης ήθελε να φτιάξει στην Κύπρο ένας 37χρονος, που ανάμεσα στα προσωπικά του αντικείμενα, στις αποσκευές του έφερε και τα απαραίτητα εργαλεία.

Ποινή φυλάκισης δυόμισι χρόνων επέβαλε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας, σε ελληνοκύπριο κάτοικο της πόλης, την Πέμπτη 18/1, σύμφωνα με δημοσίευμα του ‘Φιλελεύθερου’.


Ο 37χρονος, αφού παραδέχθηκε κρίθηκε ένοχος σε υποθέσεις κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου, κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, καλλιέργειας κάνναβης και καλλιέργειας κάνναβης με σκοπό την προμήθεια.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο 37χρονος, έστειλε από την Ουαλία στην Κύπρο και τα απαραίτητα εργαλεία και μηχανισμούς μέσω φορτωτικής, όπως αναφέρει ο ‘Φ’, σχεδιάζοντας να φτιάξει το δικό του φυτώριο κάνναβης. Ο εξοπλισμός σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στους ανακριτές έφθασε στα χέρια του κατόπιν παραγγελίας και πληρώνοντας συνολικά 1.200 στερλίνες.

Μέχρι την ημέρα που η ΥΚΑΝ πραγματοποίησε έφοδο στο διαμέρισμα του 37χρονου, κατάφερε να φτιάξει ένα διαμορφωμένο δωμάτιο στο οποίο εντοπίστηκαν τέσσερις γλάστρες με ισάριθμα στελέχη του φυτού, με τα φύλα και τον καρπό να είναι τοποθετημένα σε ειδικό δίκτυ για αποξήρανση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

*H φωτογραφία είναι αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE