Εσπευσμένα στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Εσπευσμένα στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Περιπέτεια με την υγεία του αντιμετώπισε υποψήφιος Πρόεδρος στις επικείμενες εκλογές της 28ης Ιανουαρίου.

 

Ο λόγος για τον Παφίτη «Πρόεδρο των φτωχών», Αντρέα Ευστρατίου ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικο Νοσοκομείο Πάφου όπου και έτυχε φροντίδας από το ιατρικό και παραιατρικό προσωπικό.

 Σε επικοινωνία μας με τον κύριο Ευστρατίου μας ανέφερε ότι αντιμετωπίστηκε με επιτυχία ένα περιστατικό καρδιακής ανεπάρκειας, ενημερώνοντας μας πως έχει πάρει εξιτήριο και θα συνεχίσει με ζήλο το έργο του ενόψει και των Προεδρικών εκλογών της ερχόμενης βδομάδας.

 Ο Κύπριος πολιτικός το τελευταίο διάστημα, ήταν ιδιαίτερα κουρασμένος, αφού λόγω της προεκλογικης εκστρατείας ήταν καλεσμένος σε διάφορους τηλεοπτικους σταθμούς ώστε να παρουσιάσει τις προτάσεις του.

 Σιδερένιος  κύριε Αντρέα…

 

 Σ.Σ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΡΙΚ: Σταθερά μπροστά ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ – Μεγάλη κόντρα μεταξύ των υπολοίπων κομμάτων - «Κενό» σε βασικές αξίες βλέπουν οι πολίτες

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΡΙΚ: Σταθερά μπροστά ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ – Μεγάλη κόντρα μεταξύ των υπολοίπων κομμάτων - «Κενό» σε βασικές αξίες βλέπουν οι πολίτες

Το εκλογικό τοπίο παραμένει ρευστό σύμφωνα με την τέταρτη κατά σειρά δημοσκόπηση της κρατικής τηλεόρασης για τις Βουλευτικές Εκλογές 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE