Πατέρας έκανε δώρο στον 12χρονο γιο του....στρίπερ στα γενέθλιά του

Πατέρας έκανε δώρο στον 12χρονο γιο του....στρίπερ στα γενέθλιά του

Αίσθηση έχει προκαλέσει η επιλογή ενός πατέρα να κάνει δώρο στον 12 χρονο γιο του... στρίπερ που χόρεψαν με το μικρό αγόρι στα γενέθλιά του.

Κατά πληροφορίες το βίντεο καταγράφηκε στις ΗΠΑ και ο πατέρας του 12χρονου είναι ένας ισπανόφωνος εκατομμυριούχος.

Στο βίντεο φαίνεται το μικρό αγόρι να είναι καθισμένο σε μια καρέκλα ενώ οι δύο στρίπερ τρίβουν τα στήθη του στο προσωπό του και χορεύουν αισθησιακά μπροστά του. 
Σε άλλα πλάνα από το πάρτι φαίνεται το μικρό αγόρι γυμνό από τη μέση και πάνω ενώ η στρίπερ λικνίζεται πάνω σε έναν στύλο.

Όλα αυτά, μάλιστα, γίνονται μπροστά στον πατέρα του 12χρονου που συχνά φαίνεται να παρεμβαίνει και να ενθαρρύνει το γιο του να συνεχίσει να χαριεντίζεται με τις ημίγυμνες στρίπερ.

 

 

Από Πρώτο ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αβέρωφ Νεοφύτου: «Η οριστική μου απόφαση για το 2028 θα εξαρτηθεί από το Κυπριακό - Δεν είναι καιρός για οπισθοχώρηση»

Αβέρωφ Νεοφύτου: «Η οριστική μου απόφαση για το 2028 θα εξαρτηθεί από το Κυπριακό - Δεν είναι καιρός για οπισθοχώρηση»

Παρέμβαση εφ’ όλης της ύλης έκανε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» ο τέως Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, τοποθετούμενος για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, την επόμενη ημέρα στον Δημοκρατικό Συναγερμό, αλλά και το ενδεχόμενο συμμετοχής του στις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE