Με ασπρόμαυρο νυφικό η Κύπρια σύζυγος του Ματιάμπα στον γάμο τους - VIDEO

Με ασπρόμαυρο νυφικό η Κύπρια σύζυγος του Ματιάμπα στον γάμο τους - VIDEO

Tην αγαπημένη του Κύπρια Βασιλική Καλανιώτη παντρεύτηκε την Πέμπτη,18 Ιανουαρίου, ο Ησαΐας Ματιάμπα.

Η τελετή του γάμου του Ησαϊα Ματιάμπα και της Βασιλικής Καλανιώτη έγινε στο Δημαρχείο Μαραθώνα και το ζευγάρι, που σε λίγους μήνες θα αποκτήσει το πρώτο του παιδί, πάντρεψε ο Ηλίας Ψινάκης.

Όπως φαίνεται ο Ησαϊας και η Βασιλική ακολούθησαν πιστα τη λαϊκή ρήση ''Τρελός παπάς σε βάφτισε;" μετατρέποντάς το σε "Τρελός δήμαρχος σε πάντρεψε;". 

Η Βασιλική επέλεξε για την μεγάλη μέρα ένα λευκό δανδελένιο φόρεμα με μαύρες λεπτομέρειες, το οποίο συνδύασε με over knee μπότες και κυριολεκτικά έλαμπε στην σεμνή τελετή του γάμου της. 

Σχετικό άρθρο: Παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα ο Ματιάμπα την Κύπρια αγαπημένη του - Μάθετε που θα γίνει το γλέντι!

Μετά τον πολιτικό γάμο ακολούθησε τραπέζι, στο οποίο ο γαμπρός πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε στη σύζυγό του.

Δείτε στο video που ακολουθεί στιγμές από τον πολιτικό γάμο, αλλά και το γαμήλιο γλέντι του ζεύγους:

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE