Συνελήφθη στη Ζάκυνθο ο Κύπριος με τα… χίλια πρόσωπα

Συνελήφθη στη Ζάκυνθο ο Κύπριος με τα… χίλια πρόσωπα

Από τα στοιχεία ταυτότητας του 65χρονου Κύπριου, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του είχε εκδώσει Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης το Επαρχιακό Δικαστήριο της Λεμεσού με τις κατηγορίες της πλαστοπροσωπίας, της πλαστογραφίας, καθώς και για διάφορα άλλα αδικήματα.

Τον έψαχναν στην Κύπρο, αλλά ο καταζητούμενος με τα... χίλια πρόσωπα κρυβόταν στο πιο δυτικό άκρο της Ελλάδας! Στη Ζάκυνθο ανακάλυψαν τα ίχνη του οι αστυνομικοί της Ασφαλείας και, μετά από έναν τυχαίο έλεγχο, διαπίστωσαν ότι τον αναζητούσαν οι κυπριακές δικαστικές αρχές.

Από τα στοιχεία ταυτότητας του 65χρονου Κύπριου, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του είχε εκδώσει Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης το Επαρχιακό Δικαστήριο της Λεμεσού με τις κατηγορίες της πλαστοπροσωπίας, της πλαστογραφίας, καθώς και για διάφορα άλλα αδικήματα. Το διωκτικό έγγραφο ήταν σε εκκρεμότητα, καθώς τα ίχνη του είχαν χαθεί.

Έτσι, ο 65χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Πατρών, ο οποίος έδωσε εντολή να παραμείνει υπό κράτηση ώσπου να ολοκληρωθεί η διαδικασία για την έκδοσή του στην Κύπρο, σε εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του.

protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.