Το τελευταίο αντίο στον «Βαγγέλη του ΡΙΚ» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το τελευταίο αντίο στον «Βαγγέλη του ΡΙΚ» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Απεβίωσε το μεσημέρι της Πέμπτης (18/1) στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας από ανακοπή καρδιάς και σε ηλικία 70 ετών ο δημοσιογράφος Ευάγγελος Ευαγγελίδης.

Ο «Βαγγέλης του ΡΙΚ» γεννήθηκε στο Κονγκό και φοίτησε στην Ανώτατη Εμπορική Σχολή της Αθήνας. Εργάστηκε σε διάφορα ΜΜΕ, ενώ υπήρξε για χρόνια ανταποκριτής του ΡΙΚ στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου. Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν ως συνεργάτης του ΚΥΠΕ.

Ο Ευάγγελος Ευαγγελίδης καταλείπει σύζυγο, τρία παιδιά και δύο εγγόνια. Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο (20/1) στις 12 το μεσημέρι από τον ιερό ναό Αγίας Θέκλας του Συνοικισμού Αγίοι Ανάργυροι Β’ στη Λάρνακα. Θα ταφεί στο Κοιμητήριο Αραδίππου όπου και έζησε.

Η οικογένεια παρακαλεί, αντί στεφάνων, να γίνονται εισφορές στον Σύνδεσμο Καρδιοπαθών και Φίλων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

Στην ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και στις πρωτοβουλίες που προωθεί η Κυβέρνηση για τη δημιουργία ενός πιο αποτελεσματικού και σύγχρονου κράτους επικεντρώνεται το νέο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE